0 Läs mer >>
Jag har haft lunginflamation en tid nu, så jag har inte känt mig pigg på 3 månader. Men nu är jag back on track. Jag motionerade för första gången idag på ca 4 månader, det var så skönt. Jag gillar faktiskt och springa, det är så avkopplande. Speciellt om man har lite musik i öronen så fixar sig allt. 
Jag släpper alla tankar när jag springer, det är som en mycket behövd rensning i hjärnan. 
Snart börjar alla roliga nationella prov i skolan med.
KÄMPA
 
 
 

Piggare än vanligt

0 Läs mer >>
Jag vill så gärna bara ta något sistaminutenflyg och bara dra. Till Paris eller Hawaii, eller vad som helst. Jag vill på massa nya äventyr. Inte gå i skolan.
 
 
 
 

Åh vad jag längtar till sommarlovet! Jag och några i klassen ska ju åka till Grekland i sommar. Det kommer bli väldigt väldigt kul!
Vi kommer äta gott och förhoppningsvis se massa sköldpaddor. Egentligen skulle jag vilja resa hela sommaren, till massa länder jag inte har varit i. Men det kostar ju en slant, och den slanten har jag inte än. Men jag ska ju jobba i sommar så då tjänar jag ju lite så jag får väl spara dom.

Jag måste sluta med alla småutgifter. Det är alltid dom som förstör. Måste sluta löpa massa onödig fika och godis. (Hur nu en fika kan vara onödig). I skolan kan man faktisk ta med en macka eller frukt istället för att köpa i kiosken.

Jag ska inte köpa något onödigt tills Grekland. Då kan jag köpa lite extra gott där nere istället.
Inga onödiga utgifter tills den 14 juni!!
  
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resfeber

0 Läs mer >>
Många förstår nog att det är skönt med lov men jag täker ändå skriva det, det är så SKÖNT!
Man kan göra vad man vill, när man vill hur man vill. Tänkte skriva lite vad jag har gjort under veckan och vad jag ska göra. 
 
fredagen 3 april: Tuva, Eve och jag sov hos mig och åt, pratade och sov.
(kollade på halva Lucy). Den var helt okej men blev väldigt konstig i slutet. 
 
lördag 4april: MALMÖ! Jag och Tuva överraskade Eve med en försenad födelsedagstrip till malmö. Det var väldigt trevligt. Köpte ett par shorts och massa mat/fika.
 
 
 
 

Söndag 5 april: Firade jag påsk med familjen och Jonatan. 
 

 
Måndag 6 april: Jag och min familj åt middag hos Jonatan. Som förrätt var det laxmacka (såå gott). Till huvudrätt var det kött  i vinäger och potatisgratäng och sallad, som också var vldigt gott. Den bästa rätten av dom alla (efterätten) var det en slags citronpudding. 
Tuva kom senare på kvällen vid 10 och sov hos mig. 
 
Tisdag 7 april: KALMAR! Jag, Eve och tuva åkte med Eves mamma till kalmar. (Hon jobbar där). Vi gick på IKEA och modehuset. På IKEA löpte jag en kopp och en roller. På modehuset köpte jag massa kläder. Så nu har jag shoppat färdigt några månader framöver. Åt såklart på IKEA med, Snitsel, bea och pommes. Underbart.
 
 
 
Onsdag 8 april: Var jag på upplärningdag på sjukhuset till sommaren. Det var trevligt. 
 
Trsdag 9 april: (idag) Hjälpte jag pappa och måla på ett hus han bygger. Det var väligt skönt eftersom det var så skönt väder. 
 
Fredag 10 april: Då ska jag vara hemma och plugga asen av mig. 
 
Lördag 11 april: Jobba halv 8- halv 2. Efter det så ska jag åka till Thorhamn till en kompis som har en liten 18-fest. 
 
Söndag 12 april: Då ska jag plugga, plugga, gråta och äta.
 
Det var lite om min vecka, tack och hej för mig

Påsklov