0 Läs mer >>
https://m.youtube.com/watch?v=K9J-r7weN20

Måste se!

1 Läs mer >>
Idag har jag jobbat och badat på hästö. Nu gör jag dumlekakor till jobbet för jag slutar imorgon! Då tar jag sommarlov på riktigt! 
Tänkte dela med mig av receptet. 
För 24 st små dumlekakor behöver du: 

1 dl socker 
200 g smör
3 dl vetemjöl 
12 st dumlekakor 
24 st noblesse 


GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Rör ihop socker, margarin och vetemjöl till en deg
  2. 2. Ställ degen kallt i minst 30 minuter. Rulla till en rulle och skär 24 bitar. Lägg dom i folieformar och tryck ner ½ dumlekola i varje.
  3. 3. Grädda i 200 grader ca. 10-12 minuter Tag ut plåten och lägg 1 platta vanlig Noblesse på varje. När kakorna svalnat ställ dom kallt
Det här receptet hittade här: http://www.kokaihop.se/recept/dumlekakorDumlekakor!

0 Läs mer >>
Rutiner kommer jag få mer nu när jag börjar skolan den 24. Det är ändå skönt ändå att komma igång lite med skola, träning och körkortet. Jag är mest taggad på att börja träna igen, inte för att jag ska se slim och fit ut nej absolut inte. Men för att jag mår så mycket bättre när jag tränar. Jag orkar mer och blir en allmänt piggare och gladare person.
 
På bilderna nedan ser ni min katt Curry en varm sommardag.
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till rutiner...

0 Läs mer >>
Personligen tycker jag att kosta Boda har väldigt fina och eleganta produkter. Själv samlar på Mine sortimentet blå av Ulrica Hydman-Vallien. Hon är en av sveriges mest berömda glaskonstnärer. Sortimentet ser ni nedan. 
 
   
            
 
 
 
Jag samlar även på Intermezzo Blå vitt vin av Erika Lagerbielke. Det är nog mitt favorit sortiment eftersom det är väldigt stilrent.
 
På min artonårsdag fick jag även två ljusstakar som jag verkligen tycker om. Ni ser dom lite längre ner. Dessa kallas för Brick Ljuslykta Blå och är designade av Anna Ehrner. 
 
 
 
 
 
 
 

Kosta tips

0 Läs mer >>
 
 
 

 
Idag testade jag och Evelina gummibåten som jag hittade i ladan häromdagen. Vi sjönk inte iallafall så det var ett plus! Väldigt härlig och avslappnad dag. På söndag tar jag också sommarlov som de flesta av mina kompisar har gjort så det känns skönt.
 
 

Förra veckan såg jag Veronica maggio live på skärgårdsfesten. Hon är absolut en av mina favoritartister helt klart. Att se henne på scenen var helt amazing! 
 
 
 
Mangnus Uggla tittade förbi också. 

Sommarens härligheter...