0 Läs mer >>
 
En resa som luleåuniversitet står för där du är student i två dagar. 
 
 
Jag åkte till Luleå tisdag till onsdag och kollade på universitetet där! Det verkade vara ett väldigt mysigt universitet. Staden var väldigt liten, dock kan det vara en fördel eftersom alla studenter bodde nära varandra. 
Upplägget som luleå universitet stod för var följande: 
Första dagen gick jag på Branding You som var en kurs om hur man marknadsför sig själv på arbetsmarknaden. Helt ärligt är det en av de bästa föreläsningarna var varit på!
 
 
På kvällen hade vi en sittning dör de bjöd på underhållning och trerätters, vilket var väldigt gott. Jag bodde på Nordkalotten som låg lite utanför staden som är ett vandrahem/hotell. Rummet var fint med egen toa och dusch så vi klarade oss fint!
Nästa dag hämtade bussen oss vid kvart i 8 och tog oss till universitetet igen där vi åt frukost. Efter det gick jag på en kurs som hette nyskapande av energikällor. Kursen var helt okej men inget för mig! Efter kursen åt vi lunch och sedan flög vi hem igen! 
 
 
Innan vi flög hem hittade vi en snöborg mitt i stan!
 
 

 


Om ni får chansen att åka till Luleå och kolla på deras universitet tycker jag absolut att ni ska ta den! Det var en lärorik och trevlig upplevelse! 

Student i Luleå!